Tasokkaat vanteet henkilö- ja pakettiautoihin Loimaan renkaalta

Ota yhteyttä

Loimaan Rengas myy tasokkaat vanteet autoon kuin autoon. Vanteet ovat paitsi välttämättömyys, myös hyvä keino lisätä ripaus näyttävyyttä autoosi.

 

Riippumatta siitä, haluatko autoosi alkuperäiskokoiset, helppohoitoiset perusvanteet tai isommat ja näyttävämmät alumiinivanteet, kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Meillä sinua palvelee ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, jolla on silmää myös auton ulkonäölle. Monien yhteistyökumppaniemme ja laajan valikoimamme ansiosta löydämme varmasti juuri sinua miellyttävät vanteet autoosi – laadusta ja tyylistä tinkimättä.

 

Katso sijaintimme ja tule hyville kaupoille!

Näyttävyyttä erikoisvanteilla

Kuvittele auringon välkehdintää vastapestyjen alumiinivanteidesi pinnalla ajellessasi eteenpäin kesäisiä teitä. Erityisesti Suomen sääoloissa erikoisvanteet ovat parhaimmillaan keväällä ja kesällä, kun rapa ei roisku ja suola syövytä pintaa. Tällöin vanteen tyylikkyys ja yksityiskohdat pääsevät juuri oikealla tavalla esiin.

 

Muista, että talven tullen voit tuoda kesärenkaat vanteineen säilytettäväksi rengashotelliimme!

Rengashotelli

Vanteita joka lähtöön kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta

Haitpa sitten säväyttäviä erikoisvanteita tai tavallisia perusvanteita, laajasta valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi. Edustamme muun muassa seuraavia tunnettuja vannemerkkejä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin:

  • Rautamo
  • Koivunen Oy
  • Inter-Tyre
  • Rohana
  • Ferrada
  • Suomen Erikoisvanteet Oy.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja hankkimaan auton vanteet asiantuntijalta! 

Tarkkaile vanteiden kuntoa säännöllisesti​ 

Kuten renkaatkin, myös vanteet kuluvat käytössä. Naarmut ja pienet kolhut ovat normaalia kulumista ja haittaavat lähinnä vain autostaan tarkan silmää, mutta jos vanne on vähänkään mutkalla, on jo kiire vaihtoon.

 

Rengas ei asetu enää kunnolla vinksallaan olevan vanteen päälle, jolloin myös ajettavuus kärsii. Kun auto ei rullaa normaalin tasaisesti, voi auto joko vaurioitua tai vaaratilanteita aiheutua.

 

Jos huomaat jotakin epätavallista auton ohjattavuudessa ja epäilet sen johtuvan vanteista, tule tarkistuttamaan vanteesi meille.