Laadukkaat auton renkaat Loimaalta

Ota yhteyttä

Loimaan Renkaan kattavasta valikoimasta löydät laadukkaat renkaat kaikkiin autoihin. Palvelemme sinua joustavasti ja ammattitaitoisesti Loimaan keskustassa. 

 

Meiltä saat myös tyylikkäät vanteet sekä rengashotellin palvelut. Ota meihin yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme, niin voit kysellä lisätietoja ja rengassuosituksia asiantuntevalta henkilökunnaltamme!

Kesä- ja talvirenkaita kaikkiin ajoneuvoihin

Kun tarvitset uusia renkaita, kaarra Loimaan Rengas Oy:n pihaan. Meiltä löydät kesä- ja talvirenkaat seuraaviin menopeleihin:

  • henkilöautoihin
  • pakettiautoihin
  • mopoautoihin
  • moottoripyöriin
  • mopoihin
  • mönkijöihin
  • kottikärryihin.

Valikoimastamme löytyy myös muita pienrenkaita. Maailman johtavien rengasvalmistajien ja edullisempien merkkien joukosta löydämme taatusti käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivat renkaat. 

Kysy lisätietoja

Kansainvälisesti tunnettuja laatumerkkejä ja edullisempia löytöjä

Laajan ja monipuolisen rengasvalikoimamme ansiosta pystymme palvelemaan niin hintatietoisia kuin huippulaatuakin etsiviä asiakkaita. Kaikkien tuntemat Goodyear-, Dunlop- ja Hankook-renkaat eivät juuri esittelyjä kaipaa. Kyseisiin, ympäri maailmaa tunnettuihin rengasmerkkeihin luottavat niin sunnuntaiajelijat kuin rallikuskitkin.

 

Näiden huippumerkkien tuotteiden ohella löydät meiltä auton renkaat myös seuraavilta valmistajilta: Sava, Maxxis, Nexen, Kapsen, Laufenn, Falken sekä moni muu. Tervetuloa tutustumaan rengasvalikoimaamme!

Säännöllinen renkaiden vaihto on tärkeää

Renkaiden vaihto ei ole turhaa hienostelua, vaan tärkeä turvallisuusteko jokaiselle autoilijalle. Vanhat, liki sileäksi kiillottuneet kesärenkaat eivät esimerkiksi vesikelillä ole pidoltaan kovinkaan luotettavat, kun taas liiaksi kuluneet nastarenkaat ovat jo aito turvallisuusriski liukkailla talviteillä. Vanha rengas voi myös puhjeta helpommin ja aiheuttaa siten vaaratilanteen.

 

Jos et ole varma renkaidesi kunnosta, hurauta käymään, niin katsotaan yhdessä, olisiko vaihdolle jo tarvetta. Olemme työskennelleet rengasmyynnin parissa jo vuodesta 2009, joten voit luottaa osaavaan palveluumme ja laajaan ammattitaitoomme.