Luotettava rengashotelli Loimaalla

Ota yhteyttä

Loimaan Rengas tarjoaa rengashotellin palvelut aivan Loimaan keskustan tuntumassa. Tuo renkaat kausisäilytykseen meille – pidämme niistä taatusti hyvää huolta!

 

Meiltä saat myös käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivat renkaat ja vanteet. Lue lisää palveluistamme ja tule käymään!

Kätevä renkaiden kausisäilytys

Kun vaihdat autoosi kesä- tai talvirenkaat, pitää poisvaihdettaville renkaille löytää säilytyspaikka. Renkaat tulee säilyttää auringolta suojattuna, tasalämpöisessä ja kuivassa tilassa, jotta ne pysyvät hyväkuntoisina pidempään.

 

Jos sinulta ei tällaista tilaa löydy, voit tuoda renkaasi meille huolettomaan ja edulliseen kausisäilytykseen. Maksat vain koko kauden kertamaksun, eikä sinun tarvitse enää huolehtia renkaiden oikeaoppisesta säilytyksestä! Keväällä voimme halutessasi vaihtaa autoosi taas kesäkumit alle, ja talvea vasten vaihdamme takaisin käyttämäsi nasta- tai kitkarenkaat. Meidän avullamme renkaiden säilytys on helppoa ja vaivatonta.

Kysy lisää

Rengashotellin kattavat palvelut

Oikeanlaisella säilytyksellä on suuri vaikutus renkaiden käyttöikään. Ethän halua ostaa uusia renkaita joka vuosi?

 

Kausisäilytys rengashotellissa sisältää:

  • säilytyksen kuivassa, viileässä ja pimeässä
  • renkaiden ja vanteiden pesun
  • ilmanpaineiden tarkistuksen
  • renkaiden kunnon tarkistuksen.

Kauden vaihtuessa voimme myös vaihtaa renkaat autoosi. Renkaiden vaihto veloitetaan erikseen.

Edullinen renkaiden säilytys Loimaan seudun autoilijoille

Unohda tuskailu kömpelöiden, tilaa vievien renkaiden kanssa ja varaa kumeillesi rengashotelli. Loimaan Rengas Oy sijaitsee kätevästi aivan Loimaan keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Myös lähikuntien, kuten Forssan, Turun, Huittisten, Ypäjän, Oripään, Alastaron, Pöytyän, Yläneen ja Someron ”hotellivieraat” ovat tervetulleita! Hintamme ovat edulliset ja palvelu hyvää.

 

Mikäli siis etsit paikkaa, jossa renkaiden säilytys onnistuu huoletta, ota yhteyttä, niin sovitaan, milloin tuot renkaat kesä- tai talviunille.